Články - Hierarchia
Články - Domov » Zo života » AKCIE 2011 - Október, mesiac úcty k starším
AKCIE 2011 - Október, mesiac úcty k starším
Keď sa pominú letné dni a znenazdania prichádza chladnejší október, len tíško hľadíme okolo seba, čo sa to v prírode deje. Tá začne hýriť najkrajšími farbami - vytráca sa zelená a príroda očakáva príchod zimy. Tak je to dáko aj s človekom: človeku sa míňa rôčik za rôčkom až nastáva jeseň života a prichádza čas na spomienky. V nich sa objavia najkrajšie prežité roky, ale aj vážne až smutné obdobia - ale život ide ďalej.
V Domove sociálnych služieb AMOS sme 6. októbra 2011 pre našich klientov pripravili príjemné posedenie pri zákusku a kávičke na nádvorí zariadenia. V pripravenom programe svojim spevom a tancom potešili našich starkých členovia folklórneho súboru Vihorlat pod vedením p. Emília Vantárovej, študentky Súkromnej pedagogickej a sociálnej akadémie EBG v Humennom pod vedením Mgr. Jany Vasilcovej a ľudový rozprávač Peter Sopko s p. Magdou Durilovou - členkou folklórnej skupiny Dubrava z Pakostova. Všetkým účinkujúcim aj touto cestou sa chceme poďakovať za prekrásne spríjemnenie popoludnia.
Každodenný život je popretkávaný ako koberec rôznymi niťami: niťami obyčajnými - to sú tie všedné dni dni a niťami vzácnymi, zlatými - to sú dni radosti, pokoja, pohody. A práve z dní popretkávaných zlatými a vzácnymi niťami prajeme všetkým seniorom, aby čerpali radosť a silu do ďalších dní ich života.
Podporte nás
Kontakt
Napíšte nám